Alissi Med behandeling

Alissi Med 

 

ALISSIMED is een cosmeticamerk dat is ontworpen voor schoonheidsprofessionals en is ontstaan uit de combinatie van onderzoek en de kracht van de natuur. Deze associatie is de essentie van onze manier om huidverzorging te begrijpen.

 

De NATURPEEL collectie van ALISSIMED bestaat uit een vijftal chemische peelings. De peelings zijn puur, veilig en effectief en bieden een verbluffend en gepersonaliseerd resultaat.

 

 

Wat is een chemische peeling? 

 

Een chemische peeling is een behandeling met als doel het verjongen  van de huid en het verbeteren van het huidbeeld. Naarmate de huid ouder wordt, verliest ze haar vermogen om zichzelf te vernieuwen. Met deze dermocosmetische behandelingen is het mogelijk de regeneratie van de huid op een gecontroleerde manier te versnellen. Door exfoliërende zuren is het mogelijk op verschillende huidlagen te werken. De werking van de peeling op de huidweefsels bevordert de natuurlijke afschilfering van de buitenste lagen van de huid en verstevigt het collageen en elastine in de de huid. Er onstaat direct een heldere, stevige en elastische huid, met een aanzienlijke verbetering van de huidstructuur pigmentvlekken en grove poriën.

Is het blijvend? 

 

 

Na de behandeling 

 

Advies is om regelmatig (om de 8 weken) terug te komen voor een behandeling.

Op deze manier kunnen we de conditie en de vooruit gang van de huid goed in de gaten houden.

 

Behandelprijs

Zie tarieven

 

 

Onderstaand een foto van het te behalen resultaat.