Monique de Pijper

Bijna 24 jaar geleden begon ik naast mijn werk als dialyse verpleegkundige met de opleiding schoonheidsverzorging in Breda. In blijde verwachting van Manon haalde ik mijn begeerde diploma . Na mijn diplomering werd er een slaapkamer  in Klundert omgebouwd tot “salon”.
Nu anno  juli 2019 ben ik samen met man, dochter en zoon verhuisd naar het ouderlijk huis in Hoeven. Naast ons huis staat het nieuwe pand waar we met veel plezier , onder andere schoonheid- en pedicure behandelingen verzorgen.

Hoe leuk is het, om samen met je dochter in een nieuw pand, helemaal naar onze smaak   en comfortabel ingericht, te kunnen beginnen aan een nieuw avontuur!


Het vak is zo veelzijdig, er is nog zoveel te leren. De verschillende mensen die je mag adviseren en behandelen, de gesprekken, soms verdrietig, vaak gezellig en vrolijk maken dat ik elke dag graag ga werken. Al 24 jaar lang! En hopelijk nog veel langer...

Ik heb altijd al graag schoonheidsspecialiste willen worden! Van kleins af aan keek ik met mijn moeder mee en leerde zij mij steeds meer op het gebied van huidverbetering.

Zodra ik mijn VMBO had afgerond begon ik aan mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste niveau 3. In 2017 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste niveau 4!

Eindelijk kon ik samen met mijn moeder in de salon gaan werken.

Om de behandelingen in de salon uit te breiden zijn wij samen de opleiding voor pedicure gaan volgen en hebben deze met een mooi diploma afgerond!

Over ons