Wimperextensions

One by one techiek

Wimperextensions zijn semipermanente wimperhaartjes gemaakt van hoogwaardig syntetisch materiaal. Bij de one by one techniek wordt op elk eigen wimperhaartje een wimperextension gezet. De extensions worden één voor één op een individuele eigen wimperhaar geplaatst.
Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, zacht, flexibel en veroorzaakt beslist geen schade aan de natuurlijke wimpers. Doordat elk eigen wimperhaartje met een extension wordt verlengd geeft dit een zeer natuurlijk effect.

Na de behandeling is mascara, wimperverf (ook bij blonde/lichtgekleurde eigen wimpers!) of een wimperkruller overbodig! Wimperextensions hebben zelfs een liftend effect, en maken uw ogen vele malen sprekender.

Wanneer een eigen wimperhaar uitvalt, zal er ook een extension mee uitvallen. Dit is afhankelijk van de levensduur van uw eigen natuurlijke wimpers. Wanneer u de transparante coating gebruikt zult u nog langer plezier hebben van uw wimperextensions.
Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren we iedere 3 tot 4 weken een Refill. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimperextensions is gemiddeld 90-120 minuten. Een Refill duurt gemiddeld 60-90 minuten, dit is afhankelijk van de hoeveelheid uitgevallen wimpers.

3D techniek

Met de 3D techniek word er meer wimpervolume gecreëerd door middel van een nieuwe techniek. De dunne haartjes zijn heel licht van gewicht, hierdoor kunnen er meerdere extensions op een wimper geplaatst worden om meer volume te creëren. Dit is absoluut niet te vergelijken met wimperplukjes!

Er kunnen wel tot 400 haartjes per oog gebruikt worden voor het mooiste resultaat. Ook voor klanten met erg weinig wimpers van nature of voor klanten die minder volume kunnen creëren met de one by one techniek kan de 2D tot 6D techniek zeker een aanrader zijn.

Bij uw afspraak zal er door de wimperstylist bekeken worden wat de mogelijkheden zijn en welke techniek het mooiste eindresultaat zal geven.

Bridging

Met deze speciale techniek, bedacht door Lashmaster Leanne Harber uit Engeland, is het mogelijk op een veilige manier wimperextensions te plaatsen bij mensen met heel weinig wimpers door bv Chemotherapie, Trichotillomanie of Alopecia.

Hierbij worden ultra dunne wimpers en kortere lengtes gebruikt zodat de wimpers die er wel zitten onder geen enkele voorwaarde te zwaar belast worden.
Door de Bridging techniek toe te passen zullen er bruggen gemaakt worden om de gehele wimperlijn te kunnen voorzien van wimperextensions.